Om Cirkelhaven

Cirkelhaven ønsker at inspirere dig, der elsker at gå i haven, nusse om dine planter, følge årets gang på nærmeste hold og nyde frugten af dit arbejde. Det gælder uanset, om du lægger mest vægt på at have en nyttehave eller en prydhave.

Målet med Cirkelhaven er både at give dig gode idéer til nye projekter i din have, formidle nyttig viden om planter og dele de gode oplevelser med dig.

 

Kontakt Cirkelhaven

Du er altid velkommen til at kontakte Cirkelhaven på info@cirkelhaven.dk, hvis du har spørgsmål eller gode idéer til, hvad vi kan skrive om.  

 

Betingelser

Cirkelhaven henviser til forskellige hjemmesider som et led i affiliate marketing. Det betyder, at vi får provision, hvis du klikker på et link her på siden og køber noget hos den webshop, som du bliver ledt videre til. Det har ingen betydning for prisen på den vare, som du er interesseret i. Til gengæld støtter du på den måde Cirkelhavens arbejde.

For at give dig den bedst mulige oplevelse, bruger vi cookies fra Google Analytics. Vores cookies indsamler ingen private oplysninger om dig, men udelukkende information om, hvilke sider du besøger, hvor længe du bliver på siden og videre i den dur.

Ønsker du ikke, at vi opsamler sådanne oplysninger om din adfærd, kan du fravælge dem ved at installere et lille program.

 

En anlægsgartner, gartner eller havemand kan hjælpe dig med din have